Subscribe:

Ads 468x60px

5/02/2009

Un "craniu de extraterestru", descoperit pe Marte, conform precizarilor "The Telegraph"


Foto: Captura www.telegraph.co.uk

Un "craniu de extraterestru" poate fi observat in imaginile pe care un satelit ce apartine NASA le-a transmis recent de pe planeta Marte, sustin mai multi experti in domeniul OZN, citati de Telegraph. Acestia afirma ca forma ciudata, asemanatoare unui craniu, este aceea a unui martian.

Imaginea a fost transmisa pe Pamant de catre sonda robot Spirit. La prima vedere, imaginea infatiseaza o formatiune pietroasa, insa mai multi internauti si experti in OZN afirma ca este vorba de "craniul unui martian", fiind vizibile orbitele si nasul.

Unul dintre internauti afirma: "Craniul are circa 15 cm cu ochi binoculari la 5 cm distanta... exista de asemenea o gura mica, astfel incat creatura este cel mai probabil un carnivor", in timp ce altul sustine ca "regiunea nazala este larga si taioasa, asa cum te astepti sa vezi intr-un peisaj rece si unde bate vantul. Este martianul decapitat sau ingropat pana la gat?"

In ianuarie 2008, o serie de fotografii realizate pe planeta Marte de catre Spirit pareau sa infatiseze o femeie cu bratul intins. Imaginile au provocat reactii imediate ale internautilor, care au incearcat sa elucideze misterul siluetei. Potrivit unora, "femeia" nu este altceva decat o iluzie optica datorata peisajului, insa altii sunt convinsi ca e vorba de "un extraterestru in pielea goala".

Spirit, unul dintre vehiculele de explorare ale NASA, a ajuns pe Marte in urma cu patru ani, la 4 ianuarie 2004.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu