Subscribe:

Ads 468x60px

8/18/2009

Michael Jackson va fi înmormântat de ziua lui, pe 29 august

Michael Jackson va fi înmormântat de ziua lui, pe 29 august, la parcul memorial Forest Lawn din Los Angeles, trupul său fiind păstrat până atunci în subsolul clădirii principale din acelaşi complex, a declarat, pentru New York Daily News, tatăl megastarului, Joe Jackson.

Săptămâna trecută, presa americană a vehiculat zvonul potrivit căruia regele muzicii pop ar fi fost îngropat pe 6 august, la Forest Lawn, însă apropiaţi ai familiei au infirmat informaţiile.

Mama artistului, Katherine Jackson, a vizitat de nenumărate ori, în ultima perioadă, locul în care este păstrat trupul fiului său.
Jermaine Jackson, unul dintre fraţii megastarului, este singurul din familie care mai susţine încă ideea înmormântării la Neverland, însă restul familiei nu agreează ideea. 

Un motiv ar fi şi acela că, în ultimii ani de viaţă, chiar Michael Jackson ajunsese să urască ferma Neverland, reşedinţa sa timp de mulţi ani la rând. Trupul lui Michael Jackson a fost mutat, la jumătatea lunii iulie, dintr-un cavou, în subsolul clădirii principale a parcului memorial Forest Lawn, de teama fanilor care au încercat să ajungă la el.
Îngrijorată că fanii ar putea încerca să intre în cavou, familia Jackson a luat decizia de a păstra sicriul aurit cu trupul megastarului în subsol, până la stabilirea unui loc de veci final.

Cimitirul Forest Lawn se află în apropierea studiourilor Disney, Universal şi Warner şi găzduieşte mormintele mai multor legende ale cinematografiei, printre care Bette Davis la Fritz Lang. Tot acolo sunt îngropaţi muzicieni celebri - Andy Gibb, fratele celor la Bee Gees, cîntăreţul de jazz Ray Brown şi o parte a cenuşei lui Michael Hutchence, solistul INXS.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la domiciliul său din Los Angeles, în urma unui stop cardiac. Autorităţile aşteaptă rezultatele analizelor toxicologice pentru a determina cauza exactă a morţii. Potrivit unor surse, în locuinţa din Los Angeles unde a murit megastarul au fost găsite mai multe doze de Diprivan, un sedativ puternic, care se administrează intravenos.

sursa: New York Daily News

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu