Subscribe:

Ads 468x60px

4/15/2009

A inceput carnavalul electoral!

A fi sau a nu fi omul lui Patriciu? Marea dilema regala.

Intrarea in cursa prezidentiala a Principelui Radu Duda a dat startul campaniei electorale, momentan neoficiala, pentru mandatul de sef al statului.
Candidatura princiara pus pe jar deja principalii contracandidati la fotoliul prezidential.
Massmedia deja a inceput sa-l analizeze in detaliu, adversarii politici deja se intrec in declaratii politice, una mai belicoasa decat alta.

Am gasit o informatie interesanta pe blogul Casei Regale a Romaniei, vizavi de consilierii de campanie. Uite si surpriza:

Consilierii lui Oprescu îi fac campanie principelui!

Principele consort nu se bazează însă numai pe banii sponsorilor generoşi, ci şi pe ideile de campanie ale unor strategi de succes, cum ar fi cei trei consilieri ai lui Sorin Oprescu, actualul primar al Capitalei: Victor Dumitriu, Adrian Thiess şi Cornel Comşa. Duda a recunoscut că aceştia vor face parte din echipa sa de campanie, a cărei medie de vârstă este sub 30 de ani: „Ei au reuşit un lucru extraordinar anul trecut şi cred că putem profita de experienţa lor”.

Uneori, acesta va apela şi la ajutorul lui Betsy Myers, cea care, alături de David Pluff, a fost coordonatoarea campaniei electorale a preşedintelui american, Barack Obama. Totuşi, Duda a precizat ca ajutorul lui Myers se va limita la chestiuni conceptuale, pentru că îşi doreşte ca oamenii care-i fac campanie să fie bine ancoraţi în realităţile româneşti: „O să-i cer ajutorul, dar campania vreau s-o fac numai cu români”

preluare de pe blogul Casei Regale a Romaniei, articolul complet il gasiti AICI

Alt aspect insa starneste controverse, si anume daca este sau nu sprijinit din umbra de catre Dinu Patriciu.
Principele Radu Duda a inceput deja sa spuna peste tot, fie televiziunea, radio sau ziare, ca nu are nici o legatura cu omul de afaceri liberal, insa chiar el insusi declara pe blog ca este "bucuros sa primeasca sprijinul lui Dinu Patriciu in cursa pentru Cotroceni".
De altfel, informatiile de pe blogul Casei Regale a Romaniei au fost preluate si de cotidianul Gandul, citeste aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu